Biografi

Folk er det beste jeg vet. Å få lov til å fotografere dere og de viktigste begivenhetene i livene deres ser jeg på som en stor ære. 

Jeg er sørlandsjente i hjertet, og kommer fra bygda Gjerstad i Agder. Mitt første møte med fotografi var da farfaren min alltid ville vise meg det siste fotoutstyret sitt. Det ble forklart og forsket på lukkertid og blenderåpning, jeg fikk det inn fra 12-års alder. Det vekket noe i meg, fascinasjonen av at man kunne stoppe tida i et bilde. Det å lese følelsene ut av et ansikt og leve oss inn i andre menneskers liv og historier appellerer til meg. 

Det fantes ikke noe fotoutdanning i nærheten av der jeg bodde, så da jeg begynte på lærerskolen i Kristiansand var fotoklubben Blender 11 mitt andre hjem. Helt til jeg traff mannen i mitt liv. Roger er bassist og for kjærligheten flytter man til og med til Oslo. Men, man kan ta jenta ut av Sørlandet, men aldri Sørlandet ut av jenta. Her har vi bodd siden 2000. Ved siden av lærerjobben har jeg drevet enkeltpersonsforetak siden 2012. 

Jeg har flest jobber ute "i felten", jeg føler meg friere da og kan finne på mer tull og tøys. Det er da vi får de beste bildene, når du er deg selv. Jeg bruker ofte like mye tid på å få deg til å slappe av foran kamera som selve fotograferingen.

Noen ganger rigger jeg opp studio i stua mi, spesielt på vinterstid. Det er veldig fint å ha nyfødt- og familiefotografering her i heimen. Stemninga blir rolig, vi kan ta en kaffekopp og ungene kan leke og bli trygge før vi starter med fotograferingen. Men jeg kommer også gjerne til dere, jeg liker å bruke miljøet i huset deres under fotograferingen.

Trenger du bilder av personalet i firmaet ditt, eller fra et event er dette også noe jeg elsker å gjøre.

Ta kontakt med meg i dag for å få et uforpliktende pristilbud med skreddersydd opplegg for akkurat dere!

Portrettet av meg under er tatt av Natalia Pipkina.


Work

A selection og clients:

 Aschehoug forlag

Bryllupsfotograf  for Ekebergrestauranten

Universitetet i Oslo

Noa Connect AS

Spaces

Synch Advokatfirma AS

Dag Aasbø Travel AS

Tryg forsikring

Latter

Sodexo/Microsoft

EQT Partners AS

Computas AS

Line Schibstad has also had three exhibitions in different showrooms in Oslo: Renseriet (Tøyen) 2001, Café Lyst (Sørli plass - Tøyen) 2005, Kaffegalleriet (Sæter, Nordstrand) 2012. In 2014 she also had an exhibition with her sister at Bankplassen, Brokelandsheia.

Awards


  • Landskonkurransen 2018: Norges Fotografforbund (Federation of Norwegian photographers), bronze medal in the category wedding photography.
  • Landskonkurransen 2019: NFF (Federation of Norwegian photographers), "hederlig omtale" in one category: wedding.
  • Landskonkurransen 2020: NFF (Federation of Norwegian photographers), "hederlig omtale" in two categories: wedding and family.
  • Landskonkurransen 2021: NFF (Federation of Norwegian photographers), "hederlig omtale" in two categories: wedding and portrait.
  • Landskonkurransen 2022: NFF (Federation of Norwegian photographers), bronze medal in the category wedding photography. "Hederlig omtale" in one category: wedding.

https://fotografforbundet.no


Using Format